Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórólapterjesztők - országos képes leírás - Szórólap, Szórólapterjesztés.tlap.hu
részletek »

Szórólapterjesztők - országos - Szórólap, Szórólapterjesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szorolap.tlap.hu » Szórólapterjesztők - országos
Keresés
Találatok száma - 16 db
DM Hungary

DM Hungary

Több mint 10 éve végzünk sikerrel lakossági címezetlen kiadványterjesztést Magyarország egész területén és külföldön egyaránt. Ebbe a körbe tartozik többek között, például reklámkiadványok, önkormányzati, hirdetési újságok, hírlevelek, egyéb tájékoztatók lakossági postaládákba történő eljuttatása.

DTSA

DTSA

Szórólapterjesztés, reklámanyagok postaládás terjesztése. Szórólap terjesztési csoportunk foglalkozik szórólapok, katalógusok, kisebb reklámanyagok postaládás terjesztésével, szélvédős terjesztések lebonyolításával. Napjaink egyik legnépszerűbb terjesztési lehetősége a szórólapok, reklámanyagok, termékminták osztogatása.

Feibra Kft.

Feibra Kft.

A Feibra Kft egész Magyarország területén nyomtatott reklámanyagok, szórólapok, termékminták közvetlen lakossági terjesztését végzi. A Feibra Kft egy nemzetközi hálózat részeként vevőinek a nemzetközi kézbesítést és a határnélküliséget kínálja.

Grafika magazin hírek
Ügyes grafikai megoldásokkal készített óriás betű
Ügyes grafikai megoldásokkal készített... A vektoros programokkal készített rajz kicsiben, végeredményben azonos lesz a bármekkora méretű logónkkal. Úgynevezett arányos felnagyítás végeredményt kapunk. Óriási méretű betű is elkészíthető grafikai programunkkal, amit később élethű nagyságban láthatunk viszont. Természetesen az óriás betűk előállításához megfelelő technikai hátterek szükségesek....
A led világítás legjobb hatása akkor látszik a legjobban, ha kellő távolságra van szerelve.
A led világítás legjobb hatása akkor... A hátulról világított felirat-logónál, amikor a led beépítésre kerül reklám...
A számítógépes grafika atyja kapta az idei Kiotó-díjat
A számítógépes grafika atyja kapta az... Az újabb díjat bezsebelő Ivan Sutherland az informatika történetének legnagyobb...
Fürge Diák Iskolaszövetkezet

Fürge Diák Iskolaszövetkezet

Fürge Diák Iskolaszövetkezet - Diákmunka portál. Telefonkönyv terjesztés, telefonkönyvek terjesztése megadott címek alapján. Szórólap osztogatása járókelőknek. A Fürge Diák Iskolaszövetkezet célja, hogy hidat képezzen a munkavállalók és a munkaadók azon csoportjai között, akik külső körülmények miatt egyébként nem, vagy csak rosszabb feltételekkel találnának egymásra.

GMA Flyers Kft.

GMA Flyers Kft.

Szórólap és reklámújság terjesztés, nyomtatás. Szórólapterjesztés, hírgömb (lufireklám), DM kiadványok tervezése, kivitelezése és terjesztése. Küldetésük, hogy a GMA flyers Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Ön vállalatával együtt hatékonyan haladjon az üzleti sikerek felé.

Hungaro Média

Hungaro Média

Szórólapterjesztés, reklámújság, termékminta, kiadványterjesztés. Az ország több megyéjében állunk megrendelőink rendelkezésére a szórólapterjesztés, reklámújságterjesztés szolgáltatáson kívül egyéb reklámtevékenységekkel is.

Info - Distrib Hungary Lapterjesztő Kft.

Info - Distrib Hungary Lapterjesztő Kft.

Az Info - Distrib Hungary Lapterjesztő Kft, egész Magyarország területén, nyomtatott reklámanyagok, szórólapok, közvetlen lakossági terjesztését végzi. Megrendelőink túlnyomórész ajánlás útján jutnak el hozzánk, amely munkánk legnagyobb dicsérete és egyben eredménye is. Nagyra értékeljük megbízóinkkal fenntartott kapcsolatainkat. Igyekezetünk arra irányul, hogy hosszú távon biztosítsuk az eredményes együttműködést.

Jász Média

Jász Média

Lapterjesztő cégünk olyan országos hálózat tagjaként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A hálózat segítségével nem csak megyénkben, hanem országos szinten is 96 %-os lefedettséget biztosítunk. Terjesztést az ország egész területén bárhol vállalunk.

KDM Reklámügynökség

KDM Reklámügynökség

Szórólap, reklámújság, termékminta, egyéb reklámanyag, katalógus, prospektus és kiadvány terjesztés, plakátozás az ország egész területén.Terjesztési módok: postaládás terjesztés, gyűjtőládás terjesztés, kézbe történő osztogatás, szórólapterjesztés parkoló autók szélvédőjére, kézbe történő osztogatás forgalmas helyeken, reklámanyagok lerakása üzletekben, címlista alapján történő kézbesítés, plakátozás intézményekben, hivatalokban, üzletekben, közterületen.

Hirdetés
Lákriszma Bt.

Lákriszma Bt.

A Lákriszma Bt. vállalja a lakosság számára ingyenesen hozzáférhető szórólap - és reklámkiadványok postaládás terjesztését Magyarország egész területén. Terjeszteni kívánt kiadványa lehet akár szórólap, önkormányzati lap, katalógus, termékminta, kereskedelmi kiadvány, remittenda, egyéb információ-hordozó. Szórólap tervezése és terjesztése, lapterjesztés, postaládába terjesztés. Címlista alapján történő kézbesítést

Mecsek Média

Mecsek Média

Szórólapja terjesztésre vár? Szeretné, ha a terjesztés megtervezésében segítene Önnek valaki, aki pontos adatokkal és tapasztalattal rendelkezik? Segítünk Önnek elindulni a szórólap megtervezésétől, nyomtatásán át a terjesztésig. A lapterjesztés ma már nem csak abból áll, hogy legyártjuk a szórólapot, ráírjuk jó nagy betűkkel a Cégünk nevét és azt, hogy AKCIÓ. Ennél jóval profibb hozzáállásra van szükség, ha eredményes szórólap kampányt szeretnénk elérni.

Meló-Diák Kft.

Meló-Diák Kft.

Meló-Diák Kft. - Szórólapterjesztés diákoknak. 20 éves múlttal, rengeteg tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik - országos hálózatával 40 irodát működtet - megbízható, gyors és rugalmas. Szórólap osztogatás

Promotion-Group Kft.

Promotion-Group Kft.

Promóciók tervezése, lebonyolítása, szórólaposztás Budapesten, országosan, szórólapterjesztés megadott címekre, postaládákba, gyűjtőkbe, alkalmi kisegítő személyzet biztosítása (pakolók, szállítók, csomagolók) rendezvényekre, kiállításokra, alkalmi eseményekre host/hostess személyzet biztosítása

Promotive Marketing Kft

Promotive Marketing Kft

Szórólapterjesztés szinte minden módszerrel. Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos, és kereszt-promóciók kidolgozásában, és kivitelezésében. A promóciós aktivitások célja, hogy összekösse és támogassa azokat a cégeket, akik aktivitást terveznek, és nyitottak a kereszt promócióra.

Szórólaposztás

Szórólaposztás

Hostesseink nagy tapasztalattal rendelkeznek, és szinte minden elképzelhető területen segítették már ügyfeleink munkáját. A visszajelzések alapján tevékenységünk mindig sokkal sikeresebb, mintha a hirdető cég a saját alkalmazottaival végezné a szórólaposztást.Ha a szórólaposztást nem úgy akarja letudni, mint szükséges rossz, ahol unott emberek unott embereken keresztül a kukába juttatják el a szóróanyagot, akkor bízza a munkát megfelelő személyekre!

Universitas Iskolaszövetkezet

Universitas Iskolaszövetkezet

Szórólap terjesztése Magyarország bármely településén, egy meghatározott területen belül minden háztartás számára. Adatbázis (címlista) alapján a futárszolgálati terjesztés teljes körű lebonyolítása Magyarország bármely címére: címlista javítása, terjesztési lista készítése, adatok egyeztetése, kézbesítés (igazolt átvétel), terjesztés során extra feladatok ellátása, összesítő jelentés (információk elektronikus rögzítése), Szórólapok, termékminták osztogatása Magyarország bármely helyszínén

Tuti menü